Zavírání a otevírání


V pátek jsme v Hořicích zavírali letní modelářskou sezónu, ale po malé přestávce hned otevřeli zimní 🙂 .

Modelářský koutek na hořickém letišti je velmi dobře vybavený a v pátek večer byl i velmi dobře zásobený. Klubovna vytopená na tropickou teplotu, v rohu soudek ze Svijan, na stole tropické i tuzemské lihoviny, klobásky, salámy, koláče i jiné dobroty.
.
.
.
Ráno bylo ovšem krušné 🙂 , my spali v „Krajtě“ (VW Caddy) a zlí jazykové tvrdili, že jsem mohl ráno z oken seškrabovat rum 🙂 . Mimochodem, auto je to i na spaní nadmíru pohodlné.


Že alkohol pilotáž nezjemňuje, bohužel ráno zjistil Petr, když jako první otevřel zimní sezónu s vrtulníkem. Snad to půjde opravit 🙁 .


Petr s Mirkem si ovšem krásně zalétali s EOSy, ostatně bylo na ně krásné ranní počasí. Já prohnal Jokosuku a žena samozřejmě EasyStara. Tedy, zimní modelářská sezóna je zahájená! Čepice, šály, rukavice a létáme dál, žádná přestávka nebude 😀 .

Honza
21.10.2018

Komentáře: 3

  1. Blahopřeji Vám k úspěšnému zahájení zimní sezony, hořičtí, přece jenom jste asi více na severu než my.
    U nás v Suché se dnes pokračovalo v sezoně podzimní – babí. Bylo naprosto famózně, bezvětří, jasno a teplota mikinová (tj. 14 – 19 st.). Abych mezi Vás zapadl, tak já také vyvětral svého EOSe, kterého jsem po měsíci sundal ze stropu teplické Olympie.
    Pojali jsme to rodinně, byli buřtíky, kávička, čajíček i pišingr. Prostě takový ten den, kdy se vůbec nechce domů 🙂
    Ahoj všem!

  2. To víš Rudo, podkrkonoší je drsný kraj, o víkendu už teploměr nevylezl přes 15 stupínků a k tomu odpoledne vždy studený vítr. Ale sobotní dopoledne bylo úžasné, vždy se dala najít nějaká nulečka a let jsem končil jen tím, že už mne to půlhodinové kroužení nebavilo 😉 .

    Jinak páteční večer potvrdil známou pravdu, když alkohol, tak s mírou… ovšem raději ne s Mírou! Jestli ho někdy vytáhneme na dvoudenní soutěž, tak v sobotu večer ho budeme vysílat škodit do nějakého konkurenčního týmu 😀 .

    PS: Na fotkách výše si můžete povšimnout lehké podzimní orby na ploše letiště… na jaře bude opět zaseta tráva ovšem i tak intenzivně hledáme náhradní plochu pro květnovou soutěž F5J.

  3. Tak v Liberci byla včera taky pěkná kosa 🙂 . Vyjel jsem na kopec svahovat, ovšem bez správné zimní výbavy (ještě že jsem si to nahoře vyjmenoval 🙂 ), takže jsem po půl hodině zbaběle utekl a teď si léčím rýmičku 😀 . H.

Komentáře nejsou povoleny.