Ceny v soutěži – anketa


Létání s elektromodely je boj a vítězství v boji musí být náležitě odměněno. Jakožto lidé civilizovaní nežádáme majetku ani manželek poražených soupeřů (vždyť jde většinou o dobré kamarády 😉 ), nýbrž se spokojíme s odměnou symbolickou.

Když se mi někdy, byť pouhou náhodou, povedlo dostat se na “bednu”, vždy jsem oceňoval odměny praktického rázu, něco, co se dalo sníst, vypít nebo jinak prakticky zužitkovat. Na druhou stranu na těch nemnoho získaných pohárů sedá prach kdesi v koutě, překáží.

No jo, jenomže poháry (řekněme ceny “nepraktické”) jsou zdaleka nejrozšířenějšími odměnami a protože pořadateli soutěží jsou většinou aktivní soutěžící, vyvozuji z toho, že lidé poháry za vítězství v soutěžích chtějí.

Proto tato anketa. Prosím zaškrtněte jednu věc, kterou byste za vítězství dostali nejraději. Ne všude je to jako na titulním snímku, kde si vítězové odnášejí diplom, pohár, flašku a trubičky 🙂 .


Děkuji,

Honza
14.9.2014

Komentáře: 5

  1. Každá liška chválí svůj ocas, a která ho nemá, říká, že je lepší bez něj. Proto jako za nejlepší cenu hlasuji pro sklenici medu 🙂 .

  2. Petre, beru Te za slovo. Med jako cena se mi moc libi, navíc bude urcite „od vcel“, navíc od ceskych, coz nemusi byt pripad hypermarketu.
    Budeme delat 3 souteze, takze 4 baleni (jedno pro sebe).
    Asi bychom se měli videt koncem brezna na schuzi komise, to by se hodilo.

  3. Podle mě je med univerzální, sklenici medu lze považovat jak za pohár (obal 😉 ), tak za láhev, případně trvanlivou potravinu (i když u nás moc dlouho nevydrží – a ne že by se zkazil). V každém případě mně se jedlé ceny líbí – med v Úpici, trubičky a víno v Hořicích, suchary v Lomnici, salám a kořalka v Suché a brambory s česnekem v Roudnici 🙂 . H.

Komentáře nejsou povoleny.